Fersk kød

I vores butik, har vi hver dag fersk kød i kølemontren. Vi har et stort varierende udvalg af okse, kalve, svine, lammekød, samt fjerkræ – og det hakkede kød klarer vi imens du er i butikken. Kødsnedkeren foretager selv udskæringen af de hele kroppe, da det er ekstremt vigtigt at udføre denne med faglig akkuratesse. Bøffer og stege mm. tilskæres kun af de bedste kødstykker til formålet. Kødsnedkeren vil variere udskæringerne, så de passer til årstidens menuer.

 

I grillsæsonen tilbyder Kødsnedkeren, udskæringer, der er klar til grill, både marineret og naturel. Til inspiration til middagsbordet, har vi ideer i vores opskriftsamling som hænger i butikken, eller som du kan finde under opskrifter. Velbekomme! I gennem året har vi 4 forskellige kødpakker, hvor du kan købe stort ind, og spare. Den vil variere efter sæsonen.

Sortiment og holdbarhed

Frilandsgris

Vi forhandler Uglekærgård frilandsgris fra Jan Ryberg i Kregme!

Medicinfri og masser af dyrevelfærd!

 

På Uglekærgård er der ikke kun fokus på dyrevelfærd, og at dyrene har det godt, der forsøges også at være på forkant med sundheden, og derfor lever Uglekærgård frilandsgrise hele livet ude i naturen, og de får ikke antibiotika

Små grisene får lov at gå sammen med soen i 7 uger, førend at de kommer på deres egen fold. Grisene er alle en krydsning af 3 griseracer, så resultatet er er større grise, mere fedtmarmoret kød og bedre smag.

Grisene bliver kørt til slagtning til slagteriet aftenen før slagtning, og overnatteri deres egen stald for at undgå stress. Turen til slagteriet tager 15-20 minutter

Du vil kunne finde Uglekærgård Frilandsgris i disken hos Kødsnedkeren – hver uge!

Pølsemageri

I vores pølsermageri fremstiller vi selv alle vore pølsermagerivarer. Vi har hele tiden fingeren på pulsen, med hvad der rør sig, og holder af at eksperimentere med smag, konsistens,og røgningen. Også i pølsemageriet vil vi have et fast sortiment, og derudover have specialiteter efter årstiden. I efteråret vil vi lægge vægt på dyrevildt. Hos Kødsnedkeren prodcerer vi selv vores spegepølser, rullepølser, grillpølser, postej og lign. Ved selv at stå for denne produktion, har vi også selv styr på indhold og kvalitet. I august 2011 fik vi installeret en ny rygeovn, med indbygget køl, varme, damp og termostatstyring. Denne koge / rygeovn placerer os som en af de førende herhjemme, og vi har ambitioner om at gøre os gældende nationalt og internationalt. Vi ryger også selv vores skinker, bacon og hamburgerryg i ovnen. Vi bruger kvalitetskød til fremstilling af vore pølsemagerivarer!

Færdigretter med god smag

Hver uge fremstiller vi uges færdigretter, af de bedste råvarer, og tilsmagt med kærlighed, som Mormor ville have gjort det!

Mad ud af huset

Pølsebord: Pris i 2022: 159,- kr. pr. kuvert inkl. brød min 10 personer

Tapasbord : Pris i 2022: 189,- pr. kuvert inkl. brød min 10 personer

_________________________________________________

Grillmenu: Pris i 2022: 199,- kr. pr. kuvert v. pattegrismenu inkl. grillleje og kul v. 30 personer

og 2 salater, marinerede kartofler, focaccia

Grillmenu: Pris i 2022: 235,- kr. pr. kuvert v. mix grill inkl. grillleje og kul og 2 salater, marinerede kartofler, focaccia

____________

Kontakt Kødsnedkeren for yderligere info, eller for hjælp til grillning

Økologisk kød

Ind i mellem har vi økologiske uger i butikken, hvor vi kun har økologisk kød i disken, og masser af hyldevarer fx most, kaffe, øl, brændevin & krydderier.

Vi er godkendt til at partere og opmærke økologisk kød. Stor erfaring i partering og forarbejdning for de lokale gårdbutikker. Kødet til gårdbutikkerne er for det meste fra deres egen opdræt, men vi formidler også gerne kontakten mellem de forskellige gårdbutikker og økologiske producenter. Kødsnedkeren er det eneste godkendte økologiske pølsemageri i Nordsjælland. Det kræver stor viden om kødkvalitet, mikroorganismer, forarbejdning og fermetering for at opnå gode økologiske pølseprodukter. Vi deltager løbende i workshops og seminarer for at være opfront med de nyeste tiltag inden for faget.

Én af de grundlæggende ideer i økologisk landbrug er at tilgodese dyrenes naturlige adfærd og behov. Økologer har fokus på dyrevelfærd og sørger for at give dyrene et godt liv med god plads, sundt foder og masser af frisk luft under åben himmel.

https://www.foedevarestyrelsen.dk/_layouts/15/sdata//Oekologikontrollerede.pdf

 

Hyldevarer

Som medlem i fødevarenetværket Smag på Nordsjælland, arbejder vi for at fremme salget af lokalt producerer varer. På hylderne i vores butik, finder du varer fra flere af netværkets medlemmer. Vi lægger vægt på at have nogle lækre, kvalitative og spændende hyldevarer. Flere af vore opskrifter, vil da også indeholde ingredienser, som man kan finde på hylderne i butikken. Vi pakker gerne en fin værtindegave / firmagave ind, med et udvalg af disse!

 

vi laver julegaver i alle prisklasser fra 100 kr og op. Spørg Signe for yderligere info

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

* Påkrævet