Lokalt kød

Kødsnedkeren sælger primært kød fra dyr, der er opvokset i Nordsjælland, hvor transporttiden til slagtning er minimal. Derved undgår man stressede dyr, som også har en indvirkning på kødets mørhed. Du vil i butikken altid kunne få information om sporbarhed, om det kød du køber. Vi kender de fleste af vores kødproducenter og har udvalgt dem med omhu.

Lokalt kød denne uge

Uge 12

Marsklam fra Marianne og Tycho Hjort i Lille Lyngby v/ Arresø

Dansk Velfærdsgris fra Lolland/ Lollandsgrisen

Frilandsgris

Økologisk Oksekød fra Thomas Møllgaard fra Kirke Hyllinge v/ Isefjorden

Torsdagshak svinekød: Velfærdsgris

Torsdagshak Oksekød: Fra Robert Bilde Sørensen i Melby

Fjerkræ fra Hopballemølle

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev