Sankt Hans menu

Pr. kuvertkr. 209,00

I vores Sankt Hansmenu får du:

 • En udsøgt sashi tykstegsbøf
 • Bearnaise sauce
 • Grønne asparges med blandede salater, ristede pinjekerner, syltede rødløg, parmesan, oliven og dressing på olivenolie og balsamico.
 • Cremet kold kartoffelsalat med purløg og radiser
 • Rabarbertrifli

Kan bestilles til den 22. juni og kan afhentes mellem 10.00-14.00.

Sankt hans menu – nem og udsøgt menu

En af sommerens helt store begivenheder er naturligvis Sankt Hans aften hvor vi den 23. juni fejre årets længste dag. Der er mange traditioner forbundet med en Sankt Hans aften, hvor samværet omkring bålet, taler og midsommervisen er faste bestanddele. Mange danskere samles til grillfester, picnic og udendørsaktiviteter. Børnene leger ofte i nærheden af bålet, mens de voksne nyder den lange sommeraften med mad, drikke og gode samtaler. Denne fejring er en vigtig del af den danske sommer og en elsket begivenhed, der markerer overgangen fra forår til sommer på en festlig måde.

Hos Kødsnedkeren elsker vi sommeren og dens mange hyggelige traditioner og sammenkomster, naturligvis Sankt Hans aften indbefattet. Derfor har vi igen i år sammensat en dejlig Sankt Hans menu som gør det nemt at invitere alle dem du holder af til at fejre midsommeren på årets længste aften. Vores Sankt Hans menu består i år af en lækker bøf du selv skal stege eller grille (Du får selvfølgelig udførlig vejledning med). Hertil får du en perlerække af sommertilbehør, nemlig den klassiske kolde cremede kartoffelsalat med masser purløg. Du får også en virkelig lækker aspargessalat med grønne asparges, blandet salat, syltede rødløg, parmesan, ristede pinjekerner, oliven samt en dressing på olivenolie og balsamico. Det hele rundes af med en frisk sommerdessert, nemlig rabarbertrifli. Alt i alt et måltid med alt det bedste sommeren har at tilbyde.

Sankt Hans menuen købes til afhentning lørdag den 22. juni kl.10.00-14.00. Så gå ikke glip af chancen for at fejre midsommeren med en nem og lækker Sankt Hans menu fra Kødsnedkeren, hvor det meste er gjort klar, så du kan nyde en herlig sommeraften i selskab med familie, venner, gode naboer eller andre gode bekendtskaber.

 • Denne vare udgår på hjemmesiden d. 20-06-2024. kl. 23:00
 • Kan leveres/afhentes d. 22-06-2024 kl. 10:00 - 14:00

På lager

0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomReturn to Shop