Konceptet bag Kødsnedkeren
Kødsnedkeren er en lille slagterforretning på landet, som værdsætter dyrevelfærd og kødkvalitet. Alt vores pølsemageri og charcuteri er fremstillet i eget pølsemageri, med kærlighed til dyrene og håndværket. Kødet kommer primært fra fritgående dyr, fra Nordsjælland og Dansk Friland og Møltrup Frilandsgrise.
Entusiasme og service
Bag disken og i baglokalet har jeg hjælp af en flok entusiastiske servicemindede mennesker som alle brænder for faget og kærligheden til god mad. Alle har deres individuelle kompetencer, hvilket sikrer du får den perfekte oplevelse når du handler i butikken.
Flemming Bisp Høeg
Indehaver
Flemming Bisp Høeg er uddannet butiksslagter i 1992 fra en slagtermester i Hillerød. Kundebetjening, udskæring af hele dyr til detail og pølsemageri, gav nu mig den grundlæggende viden og ekspertise, der arbejdes efter i dag.
Hos to højt renommerede og kendte slagtermestre, henholdsvis i Hørsholm og København, samt efter nogle års ansættelse i Kødbyen, fik jeg virkelig vakt min interesse for superkvalitet til kvalitetsbevidste kunder. Således har jeg et solidt erfaringsgrundlag og er klar til at betjene privatkunder med kvalitetskød hele vejen.
Vi slog dørene op til butikken i Ørby d. 4. marts 2010. Velkommen til.
Signe Bisp Høeg
Indehaver
Signe Bisp Høeg er uddannet køkkenassistent i 1990 fra Hillerød Sygehus. Jeg lærte at lave god mad fra bunden til store portioner. Diætkost til allergikere og andre særlige behov har jeg stor ekspertise i.
De 14 år jeg var ansat på Sygehuset, gav mig den grundlæggende viden og ekspertise, jeg arbejdede efter i flere andre ansættelser, og som jeg arbejder efter i dag, når jeg produceret færdigretter mm. I 2010 blev jeg uddannet kontorassistent, som jeg også drager god nytte af i mit daglige virke hos
Kødsnedkeren, hvor jeg blev fastansat i august 2013. Jeg har været med hele vejen på sidelinjen, som hustru til Flemming, fra da Kødsnedkeren slog dørene op d. 4/3-2010