Om os

Konceptet bag Kødsnedkeren

Kødsnedkeren er en lille slagterforretning på landet, som værdsætter dyrevelfærd og kødkvalitet. Alt vores pølsemageri og charcuteri er fremstillet i eget pølsemageri, med kærlighed til dyrene og håndværket. Kødet kommer primært fra fritgående dyr, fra Nordsjælland og Dansk Friland og Møltrup Frilandsgrise.

Hos Kødsnedkeren finder du altid et flot sortiment i bedste kvalitet.
Hos Kødsnedkeren finder du altid et flot sortiment i bedste kvalitet.
Vi elsker at servicerer vores kunder med vores gode varer fra butikken.

Entusiasme og service

Bag disken og i baglokalet har jeg hjælp af en flok entusiastiske servicemindede mennesker som alle brænder for faget og kærligheden til god mad. Alle har deres individuelle kompetencer, hvilket sikrer du får den perfekte oplevelse når du handler i butikken.

Signe og Flemming Bisp Høeg, indehavere af Kødsnedkeren

Flemming Bisp Høeg

Indehaver

Flemming Bisp Høeg er uddannet butiksslagter i 1992 fra en slagtermester i Hillerød. Kundebetjening, udskæring af hele dyr til detail og pølsemageri, gav nu mig den grundlæggende viden og ekspertise, der arbejdes efter i dag.

Hos to højt renommerede og kendte slagtermestre, henholdsvis i Hørsholm og København, samt efter nogle års ansættelse i Kødbyen, fik jeg virkelig vakt min interesse for superkvalitet til kvalitetsbevidste kunder. Således har jeg et solidt erfaringsgrundlag og er klar til at betjene privatkunder med kvalitetskød hele vejen.
Vi slog dørene op til butikken i Ørby d. 4. marts 2010. Velkommen til.

Signe Bisp Høeg

Indehaver

Signe Bisp Høeg er uddannet køkkenassistent i 1990 fra Hillerød Sygehus. Jeg lærte at lave god mad fra bunden til store portioner. Diætkost til allergikere og andre særlige behov har jeg stor ekspertise i. 

De 14 år jeg var ansat på Sygehuset, gav mig den grundlæggende viden og ekspertise, jeg arbejdede efter i flere andre ansættelser, og som jeg arbejder efter i dag, når jeg produceret færdigretter mm. I 2010 blev jeg uddannet kontorassistent, som jeg også drager god nytte af i mit daglige virke hos

Kødsnedkeren, hvor jeg blev fastansat i august 2013. Jeg har været med hele vejen på sidelinjen, som hustru til Flemming, fra da Kødsnedkeren slog dørene op d. 4/3-2010

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomReturn to Shop