
Får du for lidt…
…ud af dit bytte, som du har nedlagt?
Alle jægere har prøvet det! Man står med bryst, hals og bove, som måske er skudt i stykker og hvad skal man bruge det til? Her kommer Kødsnedkeren ind i billedet! Hos Kødsnedkeren har vi stor ekspertise i at forarbejde mange typer vildtkød til alt lige fra de korrekte udskæringer til spegepølser, røgvarer og charcuteri.
Udbening og pakning
…lad os stå for forarbejdningen
Hvis du ønsker at slippe for at stå med partering, udbening og pakning osv. så kan Kødsnedkeren hjælpe dig med det hele, så du får mest muligt ud af dit vildt. Alt forarbejdning er på time pris til 525,00 kr. ex moms.


Pølsemageri
…få det bedste frem i dit vildt
Få det bedste frem i dit vildt. Hos Kødsnedkeren har vi stor erfaring i at forædle dit vildtkød til en række forskellige produkter. Hos os kan du få lavet dine egne grillpølser, spegepølse og andre lækre charcuteri varer. Kontakt os i butikken så vi sammen kan finde den bedste løsning til dig.
Som udgangspunk koster det 63,75 kr. pr. kg at få forarbejdet dit vildtkød til pølsemageri og charcuterivarer.