Frilandsgris
Viser alle 14 resultater
-
Pulled pork ca. 1 kg TILBUD
1. Kødsnedkeren har marineret nakkefileten, så den er nu klar til brug 2. 10-12 timer i kuglegrill. Når kødet har en temperatur på 93 grader, og alle sener og fedt er smeltet væk, er det møreste kød tilbage! 110 grader i kuglegrillen fastholdes ved at fylde 3-4 stykker kul på med ca. 1 times mellemrum
-
STORKØB Vinterkødpakke
Varen må meget gerne bestilles to dage før – vi ringer hvis der er udfordringer. Vinterkødpakken består af: 2 x 500 g Hakket oksekød 5-8 % 600 g Hakket svin/ungdyr 5-8 % 600 g Hakket skinkekød 5-8 % 500 g Røget bacon, hel 1 stk Kylling, røget Hopballe Mølle 1 kg Medister 600 g Oksekød,